Gevonden (brom)fietsen

Verloren of gevonden (brom)fiets

Vermist u uw (brom)fiets of heeft u een (brom)fiets gevonden dan kunt u dit melden op de website http://www.verlorenofgevonden.nlDaar kunt u dit registreren of uw vermiste (brom)fiets terugvinden.

 

Heeft u een (brom)fiets gevonden?

Dan hoeft u deze niet naar de gemeente te brengen. U meldt het eenvoudig op http://www.verlorenofgevonden.nl Uw persoonsgegevens zijn alleen zichtbaar voor de gemeente die de administratie beheert. Bewaar de (brom)fiets thuis en zorg dat deze in dezelfde staat blijft als toen u het vond.

 Wanneer de eigenaar het voorwerp vindt op dezelfde website, dan ontvangt hij via die website uw contactgegevens en neemt hij contact met u op. Neemt de eigenaar van het voorwerp geen contact met u op? Dan wordt het na de wettelijke bewaartermijn van 1 jaar uw eigendom.

 

Afgeven/ophalen door de Stadswacht

 Wilt u de gevonden (brom)fiets toch liever niet zelf bewaren, lever deze dan in bij het kantoor van Stadswacht Helmond (Weg op den Heuvel 39). U kunt hier terecht van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. Hier kunt u ook een afspraak maken als u liever heeft dat de (brom)fiets wordt opgehaald.

 

Vermist u uw(brom)fiets?

Kijk op www.verlorenofgevonden.nl of iemand deze gevonden heeft. U kunt daar ook melden wat voor soort (brom)fiets u kwijt bent. Als u uw (brom)fiets vindt op de website, dan krijgt u van de gemeente de contactgegevens van de vinder.